Gratis nieuwe voorruit! laat nu uw voorruit vervangen en krijg deze gratis*TEL 0800-1500TEL 0800-1500 Maak nu een afspraak!

Ster in voorruit

Een ster in uw voorruit kan heel vervelend zijn. Autoruit.nl heeft daarom een snelle service waarbij u binnen een paar uur weer kan rijden. Doordat wij werken met vakmensen geven wij een levenslange garantie op de montage. Mocht het sterretje in uw voorruit groter zijn dan de omtrek van een 2 euro munt dan adviseren wij om de gehele ruit te vervangen. Ook dit doen wij kosteloos en snel.

Ster in voorruit repareren

De ster in uw voorruit laten repareren ging nog nooit zo snel en eenvoudig. De reparatie voor een ster in uw voorruit is kosteloos. Wij regelen alles snel met uw verzekering, waardoor het niet ten koste gaat van uw eigen risico. Bij ons weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.

Met onze mobiele service kunnen wij u niet alleen in onze garage in Almere helpen, maar ook bij u thuis of op kantoor. Onze mobiele service is in heel Nederland beschikbaar. Naast de reparatie van een ster in uw voorruit krijgt u ook een set nieuwe ruitenwissers van ons, waardoor u altijd veilig en met goed zicht de weg op kan.

Contact

Maak eenvoudig een afspraak per mail door het contactformulier hiernaast in te vullen of bel met 0800-1500.