Gratis nieuwe voorruit! laat nu uw voorruit vervangen en krijg deze gratis*TEL 0800-1500TEL 0800-1500 Maak nu een afspraak!

Autoruit reparatie

Een kapotte autoruit is erg vervelend en komt altijd voor op de momenten dat het u niet uitkomt. Door onze zeer snelle service zorgen wij dat u zo snel mogelijk weer de weg op kan. Wij maken bij een autoruit reparatie gebruik van hars dat wij in de beschadiging spuiten, waardoor u binnen een paar uur weer kan rijden. 

Professionele autoruit reparatie

Wij werken alleen met vakmensen, dus uw autoruit laten repareren of vervangen door Autoruit.nl, wij hebben altijd de juiste persoon voor de taak. Wanneer de autoruit te beschadigd is en de omtrek van de beschadiging is groter dan de omtrek van een 2 euro munt dan adviseren wij om de gehele ruit te vervangen.

Bij autoruit.nl is de reparatie gratis, dit betekent dat u ook geen eigen risico kwijt bent. Wij doen al het papierwerk voor u en regelen alles samen met uw verzekering. Bij ons weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. Uw autoruit reparatie was nog nooit zo snel en gemakkelijk geregeld.

Naast onze garage in Almere kunt u ook altijd een afspraak maken met onze mobiele service. Onze mobiele autoruit reparatie service is in heel Nederland beschikbaar. Zo kunnen wij u thuis of op kantoor eenvoudig helpen, zodat u snel weer de weg op kan.

Contact

U kan een afspraak maken door te bellen met 0800-1500 of per mail door ons contactformulier hiernaast in te vullen.