Gratis nieuwe voorruit! laat nu uw voorruit vervangen en krijg deze gratis*TEL 0800-1500TEL 0800-1500 Maak nu een afspraak!

Reparatie en vervanging

Wij heten u van harte welkom bij autoruit.nl, waar uw ruitschade binnen meer dan redelijke tijd wordt hersteld. Maak kennis met onze service, dienstverlening en vakmanschap en zie hoe het ook kan! Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant die wij graag zo snel mogelijk weer op weg kunnen helpen!

Wij beoordelen uw schade als experts en onze visie maakt dat u binnen een zo kort mogelijke tijd het beste resultaat krijgt. Voor uw beeldvorming geven we u graag wat voorbeelden over hoe wij schade beoordelen, zodat u weet waarvoor en wanneer u bij ons terecht kunt met ruitschade.

Wanneer uw autoruit onverhoopt beschadigd raakt, hoeft dat niet altijd grote gevolgen met zich me te brengen. Zodra een beschadiging kleiner is dan de grootte van een 2 euro muntstuk, is er vaak sprake van enkel en alleen een reparatie. Met reparatie bedoelen wij dat niet uw volledige ruit vervangen hoeft te worden, maar dat het door onze kunde gewoon gemaakt kan worden. Dat bespaart u kostbare tijd en een ruit uiteraard! Het kan echter ook voorkomen dat uw beschadiging wel groter is dan het beschreven muntstuk. In veel van die gevallen dient de ruit vervangen te worden. Dat lijkt rigoureus, maar niets is minder waar. Bij ons wordt u snel en vakkundig geholpen, waardoor ook een ruitvervanging een fluitje van een cent is!

Op al onze werkzaamheden geven wij levenslange garantie. Wij gebruiken uitsluitend onderdelen van originele fabriekskwaliteit.