Gratis nieuwe voorruit! laat nu uw voorruit vervangen en krijg deze gratis*TEL 0800-1500TEL 0800-1500 Maak nu een afspraak!

Over Ons

Wij zijn een erkend en professioneel bedrijf, waar u kunt rekenen op service zoals u het gewend zou mogen zijn. U wordt bij ons persoonlijk te woord gestaan, door vriendelijke en vakkundige medewerkers. Wij nemen altijd graag de tijd om u uit te leggen wat er precies moet gebeuren en hoe we dat voor u gaan doen en oplossen.

Wij zijn niet gebonden aan een regio, maar aan onze klanten. Wij laten u dus nooit in de kou staan, maar wij zoeken de kou voor u op. Hebt u ruitschade? Dan komen wij dus ook gewoon naar u toe. Wij zijn in geheel Nederland te vinden, zodat we iedereen van dienst kunnen zijn die onze service nodig heeft. Dat maakt ons flexibel en meedenkend met u, onze klant.

Tijd is voor ons een relatief iets, dus wij laten uw planning bepalend zijn. Dat wil zeggen dat wij rekening houden met uw agenda en hoe ruim u in uw tijd zit. Zodoende kunt u er bij ons vanzelfsprekend op aan dat er altijd op een gewenst tijdstip wordt gekeken naar uw ruitschade. Professionele service aan de deur, voor minder doen wij het niet! U toch ook niet?