Gratis nieuwe voorruit! laat nu uw voorruit vervangen en krijg deze gratis*TEL 0800-1500TEL 0800-1500 Maak nu een afspraak!

Echt gratis?

De meeste standaard WA-plus, extra, casco of All risc autoverzekeringen dekken het risico van ruitschade. Vaak is hierop een eigen risico van toepassing. Indien uw eigen risico niet hoger is dan € 150,- en uw auto voor ruitschade  verzekerd is, is onze service voor u echt gratis. Bij Autoruit.nl ontvangt u tot een bedrag van maximaal € 150,- korting op uw eigen risico. Uw verzekeraar vergoedt de rest van de kosten. Dit betekent dat u bij ons dus echt heel veel service voor uw geld krijgt. U heeft dus alleen nog maar omkijken naar uw agenda, om gauw te kijken wanneer wij bij u langskomen!

Gratis Dekkingscontrole :

Service zit in ons bloed, dus zorgen we er steevast voor dat u nooit voor verrassingen komt te staan. Onze service kenmerkt zich bijvoorbeeld ook in het feit dat wij u graag ‘ontzorgen’ op het gebied van bijvoorbeeld de controle van de dekking van uw autoverzekering. Om te voorkomen dat hier achteraf onduidelijkheid over bestaat zoeken wij dat voor u uit. U weet vooraf waar u aan toe bent.

Niet voor ruitschade verzekerd ?

Wanneer u slechts WA bent verzekerd met uw auto komt u niet in aanmerking voor een gratis reparatie van uw ruitschade. Neem ook dan contact met ons op voor een scherpe offerte.